In het rijtje van bijzondere Italianen van Rotterdam, mag Ristorante Napoli zonder twijfel niet ontbreken. Een restaurant dat waarde hecht aan smaken zoals ze ook in Italië proeven. Gerechten die een Italiaan in hart en nieren weer thuis laten voelen. Ristorante Napoli; het Italië van Rotterdam, te vinden aan de sprankelende Meent.   

Deze op en top Italiaan biedt een uitgebreide keuze uit vlees-, vis-, en vegetarische gerechten waarbij smaak met stip op nummer één staat. Bovendien is er elke maand een nieuwe specialiteitenkaart met seizoensgebonden producten. U kunt onder ander genieten van huisgemaakte limoncello, die ook te verkrijgen is voor thuis. Zo ervaar je in elke tijd van het jaar, het beste van Italië. 

Bijzonder aan Ristorante Napoli is het gebruik van onvervalste, pure producten. Het restaurant koopt zo min mogelijk bij groothandels in en gaat zelf op zoek naar authentieke smaken in Italië. De prosciuttoham en salami worden geïmporteerd uit de streek Valtellina en de oliën, chianti en Chianina vlees komen bij biologische boeren uit Toscane vandaan. Dichterbij de originele Italiaanse smaak kan je niet komen. 

Neem een keer plaats in het sfeervolle restaurant en waan jezelf in Italië, waar zelfs de bedieding Italiaans spreekt. Aan te bevelen is de Stuzzichini, een combinatie van de lekkerste antipasti gerechten, voor iedereen die niet kan kiezen. Of kies voor overheerlijk gestoofde kalfsschenkel, namelijk Ossobuco, wat Napoli elke herfstperiode speciaal weer op de kaart zet. 

Rondom de feestdagen kunt u hier ongedwongen terecht met fijn gezelschap om te genieten van alle Italiaanse heerlijkheden. Kerstavond en eerste Kerstdag bieden zij een 4-gangendiner aan waarbij er binnen elke gang verschillende keuzes zijn. Dat betekent de lekkerste antipasti, winterse pasta’s, smaakvolle vis- en vleesgerechten en natuurlijk feestelijke desserts. Daarnaast serveren wij deze avond ook speciale geselecteerde wijnen die de beleving van de avond naar een hoger niveau tillen.

Voel je welkom in het restaurant met familie en dierbaren. En restaurant Napoli zorgt voor een onvergetelijke Kerst.

 

Meent 81a
3011 JG Rotterdam
010 414 84 67

www.restaurant-napoli.nl
info@restaurant-napoli.nl