Centraal gelegen bij Blaak en De Meent vindt u Little Italy. Een combinatie van een ouderwetse kruidenier en een supermarkt. Hier vindt u tal van Italiaanse producten in verschillende prijscategorieën. Little Italy verkoopt ook klant-en-klaargerechten en is voorzien van een afhaalbalie voor pizza, lasagnes en verse broodjes.  

Little Italy heeft in Nederland het grootste assortiment op gebied van Italiaanse producten. Een waar paradijs voor een amateurskok met voorkeur voor de Italiaanse keuken. Van risotto, pasta en olie tot wijnen, blikken pomodori, artisjokken en koffie. In het midden van de winkel vindt u een koelvitrine met verse pasta’s en achterin de winkel bevindt zich een versafdeling. Italiaanse kazen en vleeswaren zoals parmaham, prosciutto, en de heerlijkste salami worden hier vers voor u gesneden. 

U kunt kiezen uit de beste wijnen, allemaal voor een zeer schappelijke prijs. Tevens vindt u hier kleine hapjes voor bij de borrel zoals gevulde olijven, drie soorten verse ansjovis en peppadew. 

Wilt u snel eten, of juist thuis een volledige Italiaanse maaltijd op tafel zetten? Bij Little Italy zult u met uw boodschappen altijd slagen.

 

 

adres
Little Italy
Lombardkade 51a
3011 ZD Rotterdam
010 413 96 09