Een culinaire- en hoogwaardige bar & kitchen tegenover het statige Stadhuis. De afgelopen jaren heeft Cornelis bewezen een verrijking te zijn op het Stadhuisplein waar je de gehele dag kunt genieten van de lekkerste lunch- en dinergerechten. 

 

Een parel van de stad is hoe Rotterdammers Cornelis omschrijven. Geweldig interieur, op-en-top personeel, goede wijnen en producten van een zeer hoge kwaliteit maakt Cornelis een Bar & Kitchen waar je niet omheen kunt. Gespecialiseerd in vlees met aandacht voor culinaire vis- en vegetarische gerechten.

Op de begane grond tref je de bar aan waar de beste wijnen, speciaal bieren en exclusieve Gin & Tonics geschonken worden voor echte levensgenieters. Ideaal voor een gezellige borrel na het dineren in het restaurant op de eerste verdieping.

In de bar vinden ook iedere maand verschillende evenementen plaats. Terugkomende evenementen zijn de Cornelis Borrel [House], Dans la Soiree [RnB] & We all love the 80’s, 90’s & 00’s. Iedere zaterdag kun je hoogwaardig uitgaan tijdens de Cornelis Club Night [House]. De stapavonden in Cornelis staan bekend als high-end waar je omgeven bent met leuke,  gezellige en nette mensen. 

 

Stadhuisplein 3
3012 AR Rotterdam
010 792 00 32

www.cornelisrotterdam.nl
info@cornelisrotterdam.nl