Ontdek onze nieuwe drogisterij- en wijnafdeling! Na een rigoureuze verbouwing heeft biologische supermarkt Gimsel weer een prachtige nieuwe drogisterij- en wijnafdeling gekregen. Met een ruimtelijke opstelling uitgevoerd in bamboe, staal en glas zijn we erg trots op het eindresultaat. Kom je ook een kijkje nemen?

 

Drogisterij

Je huid is je grootste orgaan. Wat je erop smeert, wordt uiteindelijk opgenomen in je lichaam. Kies dus voor puur natuurlijke smeersels en zeep om op en top gezond te blijven. Toch even niet zo fit? Onze vitaminesupplementen en geneesmiddelen (homeopathie en fytotherapie) helpen je het kwaaltje te overwinnen. Kom gerust even smeren en proberen, onze medewerkers helpen je graag!

 

Wijnafdeling

We hebben wijn uit Frankrijk, Chili, Spanje, Italië, Argentinië, Zuid-Afrika… Er zijn een aantal wijnen om voor om te fietsen, want: goed én goedkoop. Er is wijn zonder sulfiet en zelfs wijn van honing en kruiden. De keuze is reuze. Dat geldt ook voor onze bieren. Nederlandse en Belgische prachtbieren, van brouwers die hun ambacht verstaan.

 

Mariniersweg 9
3011 NB Rotterdam
010 4047342

info@gimselrotterdam.nl
www.gimselrotterdam.nl