Vrouwen en tassen, het is en blijft een match made in heaven. Maar laten we eerlijk zijn: in de gemiddelde tas sjouwen we (onnodig) onze hele inboedel mee. En zie dan nog maar eens iets te vinden..

 

Hoe fijn zou het zijn om al je essentials bij je te dragen zonder te moeten graaien naar je smartphone, pasjes en andere belangrijke spullen? Vanuit die gedachte heeft Abrezza de Putch ontwikkeld: het fashion item dat echt niet mag ontbreken in je tassenverzameling.

 

De putch van Abrezza combineert het praktische van een purse met het stijlvolle karakter van een clutch, en is daarmee de enige tas die je écht nodig hebt. Ontworpen naar Italiaans design is de Putch van Abrezza een tas waarmee je als modebewuste vrouw gezien wilt worden. In de stad, supermarkt of tijdens een avondje uit. Het handvat is zo gemaakt dat deze op je schouders blijft hangen, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor verlies of diefstal.

 

De kleur van het lotus-design maakt de AbrezzA Putch al helemaal van betekenis. Zo staat zachtroze voor persoonlijke groei en licht, de dieprood voor passie en vriendschap en lichtblauw voor wijsheid en spirituele groei. Een tas die jou als het ware een extra ‘handvat’ en dus nét dat beetje extra geeft!

 

Bekijk de volledige AbrezzA Luxury Leathergoods collectie online, of bewonder deze bij geselecteerde winkels door het hele land.

 

www.abrezza.com

06 53 531 605