Schmidt-Zeebis

Al meer dan 100 jaar is Schmidt Zeevis een begrip in Rotterdam – en inmiddels ook ver daarbuiten. Het bijzondere pand in de vorm van een schip biedt plaats aan de kantoren, fileerderij, expeditie en – niet te missen – de winkel met de geroemde Fresh Fish Corner.  De toonbanken zijn een lust voor het oog en een feest van smaak.

 

Voor veel zakenmensen en toeristen is de Fresh Fish Corner ‘the-place-to-be’ waar zij in een ongedwongen sfeer genieten van de heerlijkste visgerechten: een portie kibbeling (van échte kabeljauw), een broodje wilde Schotse zalm, Zeeuwse oesters of een Schmidt Originals Tunaburger. De kaart is zeer uitgebreid en bevat zowel warme als koude gerechten.

 

Het leukste gerecht dat op de kaart staat is de Schmidt Originals High C. Geïnspireerd op de high tea smul je met z’n tweeën van een etagère gevuld met een heerlijke snoeperij van gerookte aalfilet, gerookte zalm, Hollandse garnalen, gebakken kibbeling, butterfly garnalen, gebakken gamba’s en gebakken mosselen. Begeleid door een lekker glas witte wijn of champagne, kun je de middag niet beter beginnen – of afsluiten.

 

Geen feest compleet zonder Schmidt Zeevis!

Voor de feestdagen presenteert Schmidt het beste dat de zee te bieden heeft: kreeft, hand-gesneden gerookte wilde zalm, prachtig opgemaakte visschotels voor bij de borrel, exclusieve kant-en-klare amuses, een bijzondere gourmetscho-tel… het water loopt je in de mond bij het zien van al dat lekkers. Kom naar de winkel of bestel online!

 

adres

Matlingeweg 333
3044 EV Rotterdam
010 214 06 73

www.schmidtzeevis.nl
winkel@schmidtzeevis.nl