Tot in de diepste vezels wil meesterkok François Geurds zijn gasten verwennen. Alleen het allerbeste is goed genoeg. Alles moet kloppen, zowel op het bord als in het glas. Zowel de sfeer als de service. Zowel de akoestiek als het zitcomfort – alles!

FG Restaurant (2 Michelinsterren) telt 50 uiterst comfortabele draaistoelen en een riante bar met 8 zitplaatsen. Aan die riante bar eet je Hida-gyu A5 (world’s finest beef) uit het vuistje, een lik vrijwel ongezouten kaviaar van de witte Siberische steur en drink je een millésimé blanc de blancs of een huisgemaakte cocktail op basis van eigen natuurlijke extracten. Als enig restaurant in Nederland beschikt FG Restaurant namelijk over een eigen smaaklaboratorium. De wijncollectie van FG Restaurant, toegekend met een Best of Award of Excellence van Wine Spectator, beslaat maar liefst 1.112 referenties.

Een eyecatcher in FG Restaurant is de western oak lattenverlichting. De wastafel in het toilet is een waterval, de private dining room is een omgekeerde tuin, een oase van rust.

FG Restaurant heeft met de ModBar de meest geavanceerde espressomachine ter wereld in huis: alle belangrijke hardware is opgeborgen onder de bar. Deze machine kan water uit alle delen van de wereld simuleren, de smaak van water welteverstaan. FG Restaurant blinkt verder uit in patisserie. Vanaf 6 items zijn FG Bonbons -met allerlei ongekende vullingen- in luxe cadeaudoos verkrijgbaar.

De innovaties van François Geurds zijn niet onopgemerkt gebleven. Volgens kenners heeft hij Rotterdam internationaal op de culinaire kaart gezet. Voor deze inspanningen is hij beloond met de prestigieuze Rotterdam Marketing Award.

Aan kledingvoorschriften heeft hij maling. Je bent in FG Restaurant op naaldhakken net zo welkom als op sneakers. De ultieme eetbeleving is namelijk niet gekoppeld aan een dress code. Fanatiek Genieten, daar staat FG Restaurant al tien jaar (garant) voor.

 

Katshoek 37b
3032 AE Rotterdam
010 425 05 20

info@fgrestaurant.nl
www.fgrestaurant.nl