Op een steenworp afstand van Rotterdam en tegelijk omringd door de polders, ligt het mooie Van der Valk Hotel Ridderkerk. Met zijn gunstige uitvalswegen is ons hotel zeer geliefd bij zowel zakenmensen als toeristen.

 

GEVARIEERDE MENUKAART

Het onlangs geheel vernieuwde restaurant straalt rust en klasse uit. Hier staat de keukenbrigade altijd garant voor heerlijke nationale en internationale seizoengerechten. Gasten hebben in ons à la carte restaurant de keuze uit een gevarieerde en uitgebreide kaart van zowel de lunch als het diner. Of schuif eens aan bij ons Live Cooking buffet. Iedere zondag serveren we hier vanaf 12.00 een uitgebreid brunchbuffet.

 

AFTERNOON TEA OF HIGH WINE

Komt u met uw gezelschap genieten van onze Afternoon Tea? Wij serveren u een etagère met diverse hartige en zoete lekkernijen en onbeperkt thee, koffie of water. Gaat uw voorkeur uit naar hapjes met bijpassende wijnen? Bezoek ons restaurant dan vooral eens voor een heerlijke High Wine.

 

TERRAS

Bij mooi weer kunt u ook genieten van ons ruime en zonnige terras, omgeven door een sfeervolle en groene tuin. Uw zakelijke bespreking starten met een kopje koffie in de ochtendzon, heerlijk ontspannen met een drankje op een van onze loungebanken of uitgebreid dineren in de zomerse buitenlucht. Ons terras is bij mooi weer de hele dag geopend. Minder mooi weer? Stap dan eens binnen in onze hotelbar voor een gezellige borrel.

 

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het organiseren van bijeenkomsten, vergaderingen, borrels en partijen in een van de vele geschikte ruimtes die het hotel heeft.

 

Krommeweg 1
2988 CB  Ridderkerk
0180 646 900
www.hotelridderkerk.nl