Als in 2001 een historische herberg in vlammen opgaat, is het de ‘De Roode Leeuw’ op de geval die als enige aan de enorme vuurzee weet te ontsnappen. Vandaag de dag pronkt deze onverwoestbare leeuw wederom op het pand, dat in 2011 in ere werd hersteld en sindsdien dit fantastische restaurant herbergt.

Respect en aandacht voor de natuur, pure bereidingen en (h)eerlijke smaken. Dat is waar het bij De Roode Leeuw allemaal om draait. Vanuit de missie om u te laten genieten van het beste dat Moeder Aarde te bieden heeft, heeft de keuken van dit sfeervolle restaurant een hoofdrol weggelegd voor ingrediënten van het seizoen. Het resultaat? Gerechten met verfijnde smaken en schitterende kleurencombinaties!

De liefde voor goede producten is eveneens zichtbaar op de wijnkaart, welke vol staat met mooie spijsbegeleiders. Tongstrelende combinaties die dit seizoen misschien wel het best tot hun recht komen in de open lucht. Het terras van De Roode Leeuw biedt plaats aan 50 gasten en kijkt wijds uit over de bosrijke omgeving.

Reserveer een tafel of kom spontaan langs. Restaurant De Roode Leeuw is puur genieten geblazen!

 

s Gravenweg 379
2905 LC Capelle a/d IJssel
010 752 70 09

info@deroodeleeuwcapelle.nl
www.deroodeleeuwcapelle.nl