Aan “Jachthaven de Rotterdamse Admiraliteit” ligt een uniek toevluchtsoord voor levensgenieters, fijnproevers en feestgangers. Boutique restaurant & Cocktail bar YOLO is Rotterdams best bewaarde on-Nederlandse geheim.

Boudoir sofa’s, Tataki Lollipops en culinaire cocktails : YOLO is verrassend, exceptioneel en ademt stijl. Daarmee is deze centraal gelegen hotspot in Kralingen niet alleen een bijzondere plek om te lunchen en te dineren, maar leent YOLO zich ook uitstekend voor jouw private event!

YOLO biedt de mogelijkheid tot het exclusief afhuren van de locatie. Bijvoorbeeld voor een verjaardag, bedrijfsfeest of ander speciaal evenement. Denk bijvoorbeeld aan een walking dinner, waarbij jij en je gasten worden verwend met culinaire bites, cocktails met persoonlijk logo en een prachtig uitzicht op de jachthaven.

Tijd voor een Dirty Thirty- of Fabulous Fifty party? YOLO denkt graag met je mee en regelt alles om van jouw verjaardag een onvergetelijk feest te maken. Van ballondecoratie en rode loper tot DJ-set en valet parking: op jouw dag is werkelijk niets onmogelijk!

 

Admiraliteitsstraat 17b
3063 EJ Rotterdam
010 414 27 95

www.restaurant-yolo.com
info@restaurant-yolo.com