Restaurant GOUD doet zijn naam alle eer aan. Echt Rotterdams chique op gepaste wijze.

Bij binnenkomst valt gelijk onze GOUDen chef’s table op, waar u heerlijk kunt vertoeven voor een goede cocktail, champagne of een glas wijn voorzien van de GOUD bites. Echter ook de plek to be om samen met uw gasten te eten met zicht op de open keuken en een cocktailshaker naast uw zijde. Kortom first row in het kloppende dynamische hart van het bedrijf.

Een prachtig 5-gangen menu tijdens diner dat in de gangen wekelijks wisselt. Ook met de lunch serveren wij een mooi menu dat start vanaf 3 gangen. Het menu is met zorg samengesteld uit goede kwalitatieve ingrediënten van het seizoen en daarnaast verrassen wij onze gasten nog met gerechten buiten de kaart om. Ook de wijnen ontbreken niet en is er een passend wijnarrangement of een passende cocktail van onze shaker.

GOUD is open van woensdag t/m zondag voor lunch en diner. Zeker voor uw zakelijke lunch bent u van harte welkom. Goede service en snelheid staan garant voor een perfecte lunch.

De maandag en de dinsdag zullen wij gebruiken voor events zoals product presentaties, lunch / diner voor groepen, bijeenkomsten ed.

Lloydstraat 204
3024 EA Rotterdam
010 792 02  02
www.restaurantgoud.nl