Elle-&-MoiEr verzorgd uitzien willen allemaal. Wie zoekt naar luxueuze schoonheid op hoog niveau, kan terecht bij ELLE & MOI; de grootste en meest sfeervolle high-end beautysalon van Rotterdam.

 

Beautylovers ontbreekt het hier aan niets. Het uitgebreide all-in-one concept van ELLE & MOI presenteert werkelijk alles wat je hartje begeert. In het fabuleuze en inspirerende interieur, omgeven door velours fauteuils en wanden vol producten van niche beautymerken, kan iedere vrouw of man heerlijk vertoeven.

 

De grote drive om een all-in one beauty concept te starten komt voort uit een persoonlijke behoefte van de twee eigenaressen: Bianca Schaap en Romina Mazzitelli. “We zijn tegenwoordig ontzettend druk met werk, gezin, huishouden en een leuk sociaal leven. Tegelijkertijd willen we er ook graag verzorgd uitzien en vooral niet te veel tijd kwijt zijn om van hot naar her te rijden voor onze maandelijks terugkerende schoonheidsrituelen.”

 

Door je vaste beautybehandelingen achter elkaar te plannen, zorgen de gediplomeerde professionals van ELLE & MOI ervoor dat je in een relatief korte tijd weer op en top verzorgd de deur uit gaat! Verwen jezelf of boek een DUO-behandeling samen met je zus, moeder of vriendin. Kies voor een ontspannen gezicht -of lichaamsbehandeling, een nieuwe coupe, SPA pedicure, blow dry of glamour make-up of maak een keuze uit één van de andere vele behandelingen.

 

Met de feestdagen op komst kun je niet alleen goed terecht voor prachtige beauty gifts maar ook voor feestelijke ELLE & MOI ‘treatment vouchers’. Allen met een eigen unieke naam. Uitgedrukt in mooie behandelingen, in plaats van een geldbedrag, vormen deze vouchers het perfecte cadeau voor je mede-werkers, lieftallige vriendin, vriend, familielid of collega!

 

Chris Bennekerslaan 25b
3061 EB Rotterdam
010 203 73 90

www.elle-moi.nl
info@elle-moi.nl