Restaurant On Cru is gevestigd aan het historische Haringvliet. Gelegen net buiten alle drukte van de Oude Haven maar tóch nog steeds in het centrum van Rotterdam. Kijkend naar de Willemsbrug.

Restaurant On Cru is een gezellige plek waar je ongedwongen heerlijk kunt eten en drinken. In dit historische pand zijn de klassieke elementen bewaard gebleven. Bakstenen muren, houten balken, gietijzer en glas in lood maken een unieke, warme en gezellige sfeer.

On Cru telt ongeveer 40 comfortabele stoelen, verdeeld over hoge en lage zitplaatsen. Restaurant On Cru kookt met de klassieke Franse keuken als basis. Op de à la carte kaart vind je authentieke gerechten met een nieuw, hedendaags jasje. Aansluitend biedt On Cru een fijne wijnkaart die voor elke liefhebber van wijn een mooi glas te bieden heeft.

Een centraal middelpunt in het restaurant is de bar. Een bar waar altijd plekken vrij gehouden worden om spontaan binnen te lopen zonder reservering. Voor een cocktail, een culinaire bite of een mooi glas kan je hier terecht.

Ook in de wintermaanden de perfecte plek voor een lunch of voor het diner. Je kunt van donderdag tot zondag terecht voor lunch, diner of voor borrelmogelijkheden. Van maandag tot woensdag is het restaurant gesloten. Voor speciale gelegenheden als private dinings, zakelijke besprekingen, bruiloften en of partijen komen zij graag met jou in contact.

Haringvliet 92B
3011 TH Rotterdam
010 313 86 71
www.restaurantoncru.nl