Begrip in Rotterdam

Kaat Mossel is al meer dan 30 jaar een begrip in Rotterdam. Het staat bekend als de gezelligste huiskamer van de stad; de plek waar deals worden gesloten op een bierviltje. Bovenal is Kaat een gemoedelijk restaurant waar gasten komen voor de mosselgerechten en visspecialiteiten, maar waar ze ook kunnen genieten van vleesgerechten. 

Terras

Eyecatcher is de luifel; niet alleen zit je hierdoor heerlijk beschut, als het wat kouder is zorgen de heaters voor net dat beetje extra. En is het een keer erg benauwd, dan is deze luifel zelfs uitgerust met vernevelaars. 

Oosterschelde kreeft, Asperges en Mosselen

Het seizoen van de Oosterschelde en de asperges kreeft is in volle gang. Waar kan je deze lekkerder eten dan bij Kaat?! En het volgende culinaire hoogtepunt staat alweer bijna voor de deur… de komst van de eerste bodemcultuur mosselen. Heeft Kaat Mossel ook dit jaar weer de primeur van Nederland?

Ervaar het zelf!

Ervaar ons vernieuwde restaurant, proef de heerlijke gerechten en lach mee tijdens de persoonlijke gesprekken die u van ons gewend bent. Ons vertrouwde team kan niet wachten om u weer de leukste avond of middag te geven. Culinair genieten op z’n Rotterdams!

Ron Hirt en Marie-Claire Funk

Admiraliteitskade 85
3063 EG Rotterdam
010 404 86 00
www.kaatmossel.nl