Sinds 2000 is Whoops een begrip in Rotterdam. Als we praten over wie je haar knipt of je haar kleurt op een eigentijdse manier en ook duurzaam is in haar aanpak dan ben je bij Betlem Taravilla bij de juiste salon in De Stad.

Het Internationale Team van Whoops beheerst de disciplines van Europees tot Afrikaans haar. Van de basics als haar knippen en keratine behandelingen op alle type haar tot de allermooiste en rijke kleuren op uw haar en permanenten waarbij iedereen gelooft dat het uw eigen krullen zijn.
Het creëren en verzorgen van het haar van u is aan ons toevertrouwd. We gebruiken verantwoorde merken en brands. We hebben een enorme kennis en ervaring in hairstyling. Liefde voor de verzorging van uw haar betekent pure aandacht voor u als klant in deze salon tegenover de Kubuswoningen.
COVID 19 heeft ons extra bewust gemaakt van de zorg voor elkaar. We houden ons aan het protocol voor u en ons. We verwelkomen u 7 dagen per week in onze salon in hartje Rotterdam en adviseren u graag. We zijn lid van Het Spectrum, Vereniging van Haarkleurspecialisten.

We willen u en uw haar graag verwennen.

Groenendaal 495
3011 ZW Rotterdam
010 411 99 11
www.whoopskappers.nl