Van buiten naar binnen
Afscheid moeten nemen van het fantastische terras van De Tuin valt zwaar, ieder jaar opnieuw. Uiterst comfortabel meubilair, sfeervolle verlichting en grote ramen die de grens tussen binnen en buiten vervagen, doen je het leed gelukkig al gauw vergeten. Snel naar binnen verkassen dus!

Hartverwarmend
Start met een lange najaarswandeling en eindig met een grote beker warme chocolademelk of mooie whiskey. Grenzend aan de rand van het Kralingse Bos en direct gelegen aan de Kralingse Plas, is De Tuin met stipt een van de meest hartverwarmende hang outs om te genieten met het gezin, vrienden of de hele familie. 

Gezelligheid kent geen tijd
Etenstijd evenmin. Of je nu wilt lunchen met kalfs- én garnalenkroketten of zin hebt om het diner te beginnen met een suikerwafel met peer en butterscotch: bij De Tuin kan het allemaal. De Tuin is een goede plek voor no-nonsense lekkers, veelal gemaakt met producten van Rotterdamse bodem!

Huren maar!
De verschillende af te huren ruimten, zoals de sfeervolle brasserie of riante serre, vormen een uitstekend decor voor zowel feestelijke als zakelijke bijeenkomsten. Een vergadering, training of teambuilding? In de geluiddichte ruimten wordt dát pas echt effectief!

 

Plaszoom 354
3062 CL Rotterdam
010 452 77 3

www.restaurantdetuin.nl
info@restaurantdetuin.nl