In een karakteristiek hoekpand op de statige Jericholaan in Rotterdam Kralingen vind je sinds 2019 Gastrobar STER. In 2020 bekroond met een BIB Gourmand, de belangrijkste beloning voor een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. 

Hier ga je heen voor een unieke Gastrobar-beleving met top kwaliteit zónder dat het stijf is. Onder de grote luifels op het terras zit je dankzij de zonnige ligging ook in de lente en herfst heerlijk met je gezicht in de zon. 

Naast de menu’s kun je ook genieten van een smakelijke lunch, waarbij je kunt kiezen uit een selectie, variërend van een bites tot een gezellige shared dining lunch of een uitgebreid menu.

Gastronomische gerechten in een informele setting waar alles tot in de puntjes goed moet zijn. Veel kleur, veel smaak en spannende combinaties. Om van alle gerechten te genieten kies je uit het 5-gangen menu, dat uit te breiden is met een signature gerecht of een Nederlands kaasplankje. 

Er staat een mooi assortiment wijnen op de kaart, waaronder ook een selectie halve flesjes wijn. Zodat je toch een mooi glas wijn kunt drinken maar niet gelijk een hele fles hoeft te bestellen. De wijnkaart is net als het menu wisselend aan het seizoen zodat er ook altijd goede wijn spijs combinaties gemaakt kunnen worden.

 

Jericholaan 82b
3061 HH Rotterdam
010 785 27 12

www.gastrobarster.nl
info@gastrobarster.nl