Brasserie Jules, gelegen in het hart van Rotterdam, is een sfeervol restaurant met een Frans-Mediterrane keuken. Het restaurant heeft een gezellige en gastvrije ambiance en is daardoor de perfecte plek voor ontbijt, lunch, diner, borrel of feest.

Bij mooi weer is het terras een echte aanrader, gelegen aan het gezellige en levendige Beursplein. Het terras biedt de mogelijkheid om te genieten van de zon en van het bruisende stadsleven van Rotterdam.

Brasserie Jules biedt ook de mogelijkheid voor borrels en partijen. Het restaurant beschikt over een aparte ruimte voor privégelegenheden, waar u met uw gezelschap in alle rust kunt genieten van heerlijke gerechten en drankjes. Het ervaren team staat klaar om u te helpen bij het organiseren van een onvergetelijke borrel of feest.

Op de menukaart van Brasserie Jules staan klassieke Franse gerechten met een Mediterrane twist. Er wordt gewerkt met verse ingrediënten en seizoensgebonden producten, wat zorgt voor een gevarieerde en smaakvolle menukaart.

Kortom, Brasserie Jules is dé plek voor een gezellige lunch, een romantisch diner, een borrel of een feest. De gastvrijheid, het sfeervolle interieur, het terras en de heerlijke gerechten maken Brasserie Jules een must-visit in Rotterdam.

Brasserie Jules
Beursplein 33
3011 AA Rotterdam
010 311 00 46
www.brasseriejules.nl