Er wordt gefeest, gepraat, gelachen, gegeten en gedronken. De sfeer is geweldig, en dat al ruim 43 jaar. Brasserie Barclay, gelegen in het kloppende hart van de stad, is een plek waar het altijd leeft! Hier moet je zijn dus – voor een bakkie pleur, een borrel of een overheerlijke maaltijd.

Mooie, goede smaken en vooral geen poespas: lekker eten is bij Brasserie Barclay niet ingewikkeld. Klassieke brasseriegerechten, zo nu en dan aange­vuld met moderne culinaire trends, vormen een solide basis voor een heerlijke maaltijd buitenshuis. Brasserie Barclay biedt een mooie mix van warme en koude vis-, vlees-, en vegetarische gerechten. Van twaalfuurtje tot Croque Madame, en van kipsaté tot Tournedos Stroganoff. En mocht je nou écht niet kunnen kiezen; met de beste gehaktbal van de stad zit je altijd goed.

En wanneer je iets te vieren hebt, wil je natuurlijk helemaal het allerbeste. Met topperts die je wensen kunnen vertalen, is er geen betere locatie voor al je feesten en partijen. Eventueel op de locatie die je zelf hebt bepaald!

Laat niets of niemand een bezoek aan Brasserie Barclay tegenhouden! Reserveer een tafel of geniet op het zonovergoten terras, het team staat al voor je klaar.

Karel Doormanstraat 316
3012 GP Rotterdam
010 414 28 34
www.barclay-rotterdam.nl