Héérlijke én betaalbare wijnen exclusief voor de horeca, dus geen verkoop via Nederlandse webshops. Met als bonus, dat alle wijnen duurzaam geteeld worden, vegan én sulfiet arm zijn.

Zuiver Wijn staat voor puur, lokaal én duurzaam, uitsluitend van Europese familie wijnproducenten. Zuivere wijnen drinken héérlijk door en zorgen daardoor, zonder inspanning voor een hogere wijnomzet. Dat geldt zeker voor de huiswijnen maar ook voor het hogere segment, de kaartwijnen.
Zuiver Wijn helpt je te onderscheiden van de massa, verhoogt je wijnomzet én terugkerende gasten. Kortom: een win-win situatie.

Over Valentijn Poppelier
Bevlogenheid, persoonlijk, flexibel en afspraken nakomen, dit zijn kernwaardes! Gecombineerd met een schat aan kennis en ervaring is Zuiver Wijn dé onderscheidende wijnleverancier voor de horeca én B2B. Daarnaast geeft Valentijn desgewenst uitgebreid wijnadvies en verzorgt hij wijntrainingen.
Op verzoek stelt Zuiver Wijn ook bijzondere wijn­relatiegeschenken samen of helpt met de vrij-mi-bo op kantoor.

Wijn draait natuurlijk om smaak, maar ook om beleving. Het verhaal moet kloppen. Mijn droom is om wijnen precies zo mooi en zuiver in Nederland op elke tafel of bar te krijgen. Zoals de wijnmakers ze écht bedoeld hebben.

Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam
0648 429 189
www.zuiverwijn.nl