Vanuit de passie om van ieder huis een thuis te maken, kun je voor een complete woninginrichting al meer dan 15 jaar beroep doen op de woninginrichters van Uniek Wonen.

Recent is Uniek Wonen op de Bergse Dorpstraat verhuisd. Het onderkomen van de allesomvattende woonwinkel bevindt zich nu in een pand even verderop in dezelfde straat. En het resultaat mag er zijn! 

De nieuwe, inspirerende showroom leent zich uitstekend om de collectie met eigen ogen te bewonderen. In het brede assortiment is er voor iedere stijl, ieder budget en ieder vertrek een passende vloer, stoffering of aankleding te vinden. Bij Uniek Wonen leg je met onder andere kwalitatief hoogstaande houtsoorten, laminaat, tapijt, pvc, vloerkleden, gordijnen, zonweringen en professioneel schilder- en stucwerk een sterke basis voor jouw droominterieur. 

Kiezen voor Uniek Wonen is kiezen voor betrouwbaarheid, transparantie, betrokkenheid en een nuchtere, Rotterdamse aanpak. Ga je binnenkort verhuizen of is het hoog tijd dat je huidige woning een grondige make-over of kleine verbouwing ondergaat? Bezoek de winkel of maak een afspraak, en ervaar zelf wat passend interieuradvies, de laagste prijsgarantie en een knap stuk vakwerk kan doen.

 

Bergse Dorpsstraat 35a
3054 GD Rotterdam
085 060 99 99

www.uniek-wonen.nl
info@uniekwonen.nl