Wonen in Rotterdam is populairder dan ooit. Lauwaars NVM Makelaars helpt u aan een huis in deze prachtige stad, ook als de omstandigheden moeilijk zijn!

Sinds 1982 is Lauwaars NVM Makelaars een dynamische speler in de Rotterdamse makelaarswereld. Grondlegger Ton Lauwaars onderscheidde zich toentertijd vanwege zijn persoonlijke en creatieve aanpak. Anno nu, voorziet het enthousiaste team van vastgoeddeskundigen deze traditionele waarden van een eigentijdse draai. Zie daar: een makelaar waar u vandaag de dag echt iets aan heeft.

Meer dan ooit zijn Lauwaars NVM Makelaars actief op het gebied van verkoop, aankoopbegeleiding en taxaties. Hoewel Lauwaars een zwak heeft voor klassieke en authentieke panden in Middelland, Kralingen, Rotterdam centrum en het Scheepvaartkwartier, reikt het werkgebied van deze gecertificeerde Qualis-makelaar veel verder dan dat.

Woonwensplan
Vraagt u zich af wat uw mogelijkheden op de Rotterdamse woningmarkt zijn? Lauwaars’ Woonwensplan geeft u inzicht. De woonwensadviseur stelt graag samen met u een woonwensplan op, waar u antwoord krijgt op al uw vragen. Zo gaat u goed voorbereid de huizenmarkt op!

Op de website kunt u snel en eenvoudig een afspraak maken. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn Toen, nu én straks.

Uw krijgt méér voor elkaar met een NVM-makelaar!

 

Oudedijk 88a
3061 AM Rotterdam
010 452 81 66

www.lauwaars.nl
info@lauwaars.nl