Gietvloeren zijn helemaal van nu! Van kantoor tot woonkamer, dit type vloer doet het fantastisch in iedere ruimte. Van een trend is dan ook eigenlijk niet meer te spreken; Sharp Gietvloeren zijn de nieuwe standaard. Kies je voor een vloer van Sharp Gietvloeren, dan weet je zeker dat je een gegronde keuze maakt.

‘Sharp Gietvloeren is een nog jonge, dynamische organisatie met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van gietvloeren. Onze organisatie heeft een duidelijke hands on mentaliteit en staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, dynamiek en innovatie.’, aldus eigenaar Rick Peters.

Sharp Gietvloeren onderscheidt zich in de markt door zich te allen tijde onafhankelijk op te stellen. Op die manier bieden zij voor iedere klant een vloersysteem die perfect past bij het gegeven vraagstuk. Rick: ‘Als het gaat om kunstharsproducten, zijn wij voor vrijwel iedere sector een betrouwbare partner! Hierbij kunt u denken aan horeca, allerlei soorten industrie en laboratoria. Maar ook woonhuizen, kantoren, scholen en ziekenhuizen.’

Of het nu gaat om een polyurethaan- of cementgebonden gietvloer, een stijlvolle betonlook of vloeibaar marmoleum; bij Sharp Gietvloeren kun je terecht voor elke soort vloerafwerking. Met als eindresultaat een prachtige vloer waar je jarenlang plezier aan zult beleven!

Sharp Gietvloeren is ook uw partner in hoogwaardige 

en robuuste professionele keuken- en productievloeren.

Meer weten? Kijk dan even op de website, of bel naar onderstaand telefoonnummer. Rick Peters adviseert u graag!

 

Hospitality Factory
Bergse Rechter Rottekade 1
3051 AB Rotterdam
010 261 34 20
06 46 225 389

www.sharpgietvloeren.nl
info@sharpgietvloeren.nl