Sensationeel in het Westland is The Steak Club, gevestigd op de markt van ‘s-Gravenzande. Hier hebben de broers George en Theo een trendy, stedelijk restaurant geopend met een zonnig terras, heerlijke cocktails en buitengewoon smakelijke gerechten.

Fusion Cuisine
Dit gloednieuwe casco pand bood een geweldige kans en kon volledig naar eigen wens vormgeven worden. George en Theo wilden graag de perfecte combinatie van steaks en sushi creëren. De samensmelting van deze culinaire werelden is een schot in de roos gebleken en heeft ‘s-Gravenzande een trendy, stedelijk concept gebracht dat zeer wordt gewaardeerd.

Instagramwaardige Sfeer
Bij binnenkomst in The Steak Club word je direct betoverd door het schitterende interieur. De open keuken, muren versierd met prachtige graffiti en knusse zitjes maken een onuitwisbare indruk. En dan hebben we het nog niet eens over de uitgebreide menukaart met prachtige foto’s van de gerechten gehad. Of je nu geniet van steaks die op je tong smelten, verrukkelijke, verse sushi, of een vegetarische optie, er is voor ieder wat wils. De met persoonlijke aandacht bereide cocktails, die tot middernacht aan je tafel worden geserveerd, zijn ware blikvangers. Vergeet zeker niet ruimte over te laten voor de ‘verleidelijke’ desserts. Kortom, een bezoek aan The Steak Club is een onvergetelijke culinaire ervaring.

Langestraat 131
2691 BD ’s-Gravenzande
0174 700 221
www.the-steakclub.nl