Sinds 1981 gelooft Country House in alles wat ze doen in persoonlijke service en aandacht voor de klant. Country House is inmiddels al lange tijd een begrip in Rotterdam en omstreken met internationale top premium casual merken. Je vindt Country House Rotterdam op zowel de Meent als de Karel Doormanstraat.
Country House op de Meent is een heerlijke winkel met mooie merken als C.P. Company, Stone Island, Ten-C en Shadow Project van Stone Island. Ook shop je hier de sneakers van Mercer en Off the Pitch. Ook bijzonder is de Karel Doormanstraat. Hier vind je de grootste collectie Stone Island.
De winkels ademen sfeer en passie. Het vertrouwde vaste team van Country House adviseert je graag en timmert voortdurend aan de weg om de veeleisende kritische klanten zo goed mogelijk met nieuwe items te bedienen.
Dames kunnen terecht bij Country House Donna in Hillegersberg. Hier vind je mooie merken als Joseph, Vince, Lisa Yang, Closed, Aspesi en School of Life Projects . Ook voor de mannen is hier een select aanbod, onder andere C.P. Company, Aspesi, Ten-C en Arc’teryx Veilance Black Line.

Tip: Het grote exclusieve assortiment van Country House Men vind je online op www.countryhouserotterdam.nl!

Karel Doormanstraat 344
Rotterdam

Meent 70a
Rotterdam

Country House Donna
Bergse Dorpsstraat 91a
Rotterdam

www.countryhouserotterdam.nl