Een vitrine vol verse producten, prachtig uitgestald. Zo van het ‘atelier’ naar de winkel. Ambacht en superieure kwaliteit komen samen bij Rien Bezooijen. Zijn oog voor de kwaliteit van het vlees en zijn ruime keus in verschillende soorten rund, delicatessen en specialiteiten maakt deze slager zo uniek. 

Ruig vlees

Van ovenschotels, stampotten, kant- en klaar producten tot meerdere soorten (rund)vlees, hartige broodjes, wraps en soepen. Bij deze delicatessenslager is er een enorme keuze aan gastronomische gerechten, allemaal met liefde bereid. 

Ook voor een ruig stuk vlees bent u hier aan het juiste adres. En heeft u toch nog een kleine twijfel over de bereiding? Rien Bezooijen en zijn medewerkers helpen u graag om dat tot in perfectie op tafel te krijgen.

Feest!

Maar denkt u bijvoorbeeld ook eens tijdens het naseizoen aan hazenpeper, eendenborstfilet, hertenfilet of Franse scharrelkip. Wilt u tijdens de
herfst- of winterdagen gezellig met z’n allen gourmetten of steengrillen? Rien Bezooijen maakt schotels voorzien van meerdere soorten vlees, sauzen en groenten voor een complete avond. 

Of het nu om vers vlees, de charcuterie of de versbereide gerechten gaat, culinaire kwaliteit is voor Rien Bezooijen altijd de norm.

Minder vlees is goed, beter vlees is beter!

 

Samuel Esmeijerplein 35
3067 AP  Rotterdam
010 420 87 87

www.slagerijrienbezooijen.nl
info@slagerijrienbezooijen.nl