Al meer dan 16 jaar op rij is The Coffee Factory de grootste zelfstandige dealer van JURA volautomaten in Nederland. Van koffie tot reinigingsmiddelen en van accessoires tot machines; The Coffee Factory is dé specialist op het gebied van espresso-apparatuur. De missie van JURA is duidelijk: het perfecte koffiegenot met één druk op de knop, altijd versgemalen en vers gezet.

Nieuw in het assortiment is de JURA Ena 8. De JURA Ena 8 is een kleine machine met hele grote competenties. De JURA Ena 8 staat, net als alle andere JURA’s, bij ons in de showroom klaar voor een uitvoerige demonstratie. Onder het genot van een door jou gewenste koffiespecialiteit kunnen we het hebben over de aanschaf (eventueel met inruil) van de gedroomde machine. 

We hebben volop gratis parkeergelegenheid recht voor de deur, je hoeft niet eens een afspraak te maken. Alle machines staan (normaal gesproken) ruim op voorraad. Op verzoek stellen we samen de machine voor je in, zodat je thuis direct aan de slag kan en de beste koffie kunt serveren. 

The Coffee Factory; gebrand op service!

 

adres

Hoogstad 251
3131 KX Vlaardingen
010 248 93 30

www.coffeefactory.nl
info@coffeefactory.nl