Bij restaurant en cocktailbar JOYA draait alles om het delen van heerlijke gerechten met vrienden, familie en geliefden. Het shared dining concept staat centraal, omdat eten een sociale ervaring moet zijn die mensen samenbrengt. JOYA bevindt zich op de Kop van Zuid in Rotterdam, een bruisend en trendy gebied met een fantastisch uitzicht op de skyline van de stad en de Maas.

De warme en eigentijdse ambiance van JOYA zorgt ervoor dat gasten zich direct op hun gemak voelen en klaar zijn voor een onvergetelijke avond. Het toegewijde team van JOYA is voortdurend op zoek naar nieuwe smaakcombinaties, resulterend in een menukaart met zorgvuldig geselecteerde gerechten geïnspireerd door keukens van over de hele wereld. Deze gerechten zijn niet alleen heerlijk, maar ook prachtig gepresenteerd.

Naast het uitgebreide menu biedt JOYA ook een zorgvuldig samengestelde selectie van wijnen en cocktails om het diner compleet te maken. Het personeel van JOYA staat klaar om gasten te begeleiden bij het kiezen van de perfecte drankjes.

Of het nu gaat om een intiem diner voor twee of een feestelijke bijeenkomst met vrienden, JOYA biedt de perfecte setting voor elke gelegenheid.

Otto Reuchlinweg 2002
3072 MD Rotterdam
www.restaurant-joya.nl