In september 2021 is het prachtige, nieuwe Horsecenter Pirouette geopend met daarin een uniek restaurant. Dit ware paardenparadijs is gelegen in het Lage Bergse Bos, een bosrijk recreatiegebied aan de rand van Rotterdam. In het vernieuwde ‘Horsecenter Pirouette’ (voorheen: ‘Manege Hillegersberg’) komen paardenliefhebbers bijeen, want hier worden de paarden compleet in de watten gelegd. Kom naar het Lage Bergse Bos om voor het eerst pony te rijden, uw rijvaardigheid bij te houden of het stallen van uw paard. Dagelijks worden hier lessen voor alle leeftijden en niveaus verzorgd, in verschillende disciplines, zoals dressuur, springen & carrousel.

Door de omgeving is het de perfecte locatie voor het maken van geweldige buitenritten in het bos of langs de Rottemeren.

Heeft u een buitenrit gepland staan in het lage Bergse Bos met uw eigen paard?

Boek de hospitality buiten box bij Horsecenter Pirouette, om tijdens uw buitenrit een ‘tussenstop’ te maken. Tijdens deze stop wordt uw paard geheel verzorgd door het hospitality team, en kunt u genieten van een heerlijke lunch of diner bij Horsecenter Pirouette.

Restaurant Horsecenter Pirouette

Een simpele kantine? Niet bij Horsecenter Pirouette! Dit is namelijk een buitengewoon, stijlvol restaurant (let op: het prachtige plafond). De open keuken van Pirouette gaat uit van unieke Mediterrane smaken en het ‘shared dining’ concept. Hierdoor is het ideaal om met uw gezelschap gerechten te delen waardoor het mogelijk is meerdere smaken te proeven. In de keuken wordt een variatie van gerechten bereid in de Josper. Bereidingen in de Josper geven gerechten een bijzondere smaakbeleving.

Sim Center Pirouette

Nieuw, nieuw, nieuw! Bij Sim Center Pirouette kunnen lessen gevolgd worden op één van de vijf paardensimulators. Het is een mechanisch paard, maar het stapt, draaft en galoppeert zoals een echt paard! Het simcenter geeft ruimte aan de beginnende en gevorderde ruiters om in alle rust te leren en te oefenen, van springconcours en gevorderde dressuurwedstrijden tot voltige. Via de grote analyserende tv schermen krijgt de ruiter direct feedback over zitpositie, balans, rijbewegingen en teugeldruk. Het is ook de perfecte manier om angstige, beginnende of gehandicapte ruiters kennis te laten maken, te helpen en te laten genieten in een veilige en gecontroleerde omgeving. Dit zorgt ervoor dat ruiters van elk niveau terecht kunnen bij Horsecenter Pirouette.

De fanatiekelingen kunnen hun hart ook ophalen in het sim-center door tegen elkaar te racen op de vier Jockey- race paarden.

Bosweg 10
Bergschenhoek
+31(0)10-5219399
www.pirouette.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ready… Set… GOOOOO !