Welkom bij Komoder Massagestoelen Rotterdam, jouw bestemming voor ultieme ontspanning en welzijn, gevestigd in het schilderachtige Hillegersberg. Als onderdeel van een Europees bedrijf met meer dan 20 showrooms verspreid over heel Europa, zijn wij trots om onze expertise naar Rotterdam te brengen.

Bij ons kun je altijd rekenen op de expertise van Dessa Mineva, die met haar jarenlange ervaring en passie voor massagestoelen altijd voor je klaar staat. Of je nu op zoek bent naar een oplossing voor jouw zakelijke omgeving of wilt genieten van de luxe in je eigen huis, Dessa staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van de perfecte massagestoel die aan jouw behoeften voldoet.

Onze showroom biedt een uitgebreide selectie van massagestoelen met geavanceerde technologieën, waaronder shiatsu, kneden, kloppen en luchtdrukmassage. Gelegen in het prachtige Hillegersberg, biedt onze showroom een rustige en gastvrije omgeving waar je de verschillende functies van onze massagestoelen kunt ervaren en persoonlijk kunt testen.

Bezoek Komoder Massagestoelen Rotterdam wij helpen je bij het vinden van de ultieme ontspannende ervaring die je verdient. Jouw comfort en welzijn staan bij ons centraal.

Weissenbruchlaan 86
3054 LR Rotterdam-Hillegersberg
0615 671 997
www.komoder.nl