Perfect-TanBen je net lekker op vakantie geweest, komt het najaar om de hoek kijken. Vaarwel mooi, bruin kleurtje? Dacht het niet! Met de scherpste tarieven, premium apparatuur en fijne ambiance verwelkomt het team van Perfect Tan je in hun luxe zonnestudio.

Perfect Tan biedt alles wat je nodig hebt om er op je allerbest uit te zien en je geweldig te voelen. Centraal staat het bereiken van een perfecte teint, maar dan wel op een uiterst verantwoorde én hygiënische manier! De studio is uitgerust met maar liefst vier verschillende typen zonnebanken van het prestigieuze Ergoline, waardoor er altijd een bank is die bij jou en jouw wensen pas.

Om nóg meer te stralen combineer je de zonnesessie met een professionele schoonheidsbehandeling! Endless Beauty bevindt zich in de basement van Perfect Tan en heeft zich gespecialiseerd in alles wat met schoonheid te maken heeft. Prachtige wimperextensions, waxen, haarstyling, visagie, microblading, gezichtsbehandelingen volgens de Chinese filosofie, massages en zelfs een complete bruidsstyling; Endless Beauty brengt het mooiste in jezelf naar boven!

Geloof: je allermooiste zelf zijn was nog nooit zo makkelijk. Maak een afspraak en kom genieten!

 

Peppelweg 99a
3053 GG Rotterdam Schiebroek
010 210 82 00

www.perfecttan.nl
info@perfecttan.nl