Er is altijd baas boven baas. Meerdere malen verkozen tot beste vleesrestaurant van Nederland, ligt op Katendrecht het onbetwiste paradijs voor carnivoren!

Prime cuts, afkomstig van Black Angus runderen die onder de best mogelijke omstandigheden zijn opgegroeid op de Creekstone Farms in Noord-Amerika: bij C.E.O. Baas van het Vlees weet je precies wat voor vlees je eet! De dieren genieten een speciaal, 100% hormoonvrij dieet en hebben op de uitgestrekte vlaktes alle tijd en rust om op te groeien. Met als resultaat mals en sappig vlees, perfect gemarmerd met fijne vetadertjes. 

Een heerlijke Entrecôte, Tomahawk Steak voor twee, of toch een ietwat meer bescheiden stukje ossenhaas: tot in perfectie bereid op de Amerikaanse Broiler Grill, Robata, Plancha of Rotissoire weet je niet wat je proeft. Perfect passende wijnen en de kaaskelder – waar gasten zelf hun nagerecht kunnen samenstellen – tillen de avond naar een ongekend niveau.

De vraag is niet óf, maar wanneer je de Vleesbaas gaat ontmoeten. In het industrieel ingerichte restaurant of op het zonnige terras doet er niet toe, want C.E.O. is de vleesbeleving hoe dan ook de baas!

Met (minimaal) vier man sterk aanschuiven bij C.E.O.? Niets leuker dan met elkaar jullie tanden te zetten in het SHARED DINER plateau als voor- óf hoofdgerecht!

 

Sumatraweg 1-3
3072 ZP Rotterdam
010 290 94 54

www.ceobaasvanhetvlees.nl