De deskundigheid, persoonlijke aanpak en eigen visie op schoonheid maakt de Van Rosmalen Kliniek uniek. De gecertificeerde cosmetische artsen en huidtherapeuten zijn gespecialiseerd om het mooiste in jou naar voren te brengen. Kleine correcties doen namelijk wonderen voor je gevoel van eigenwaarde. En als je happy bent met je uiterlijk, dan straal je dat ook uit!

 Cosmetisch arts? Cosmetisch artist!
Cosmetische geneeskunde is real life art. Je kunt er adembenemende resultaten mee bereiken wanneer er op de juiste plekken, op de juiste manier en met de juiste hoeveelheden wordt behandeld. Hier zijn dr. Annemarie van Rosmalen en dr. Shai Rambaran zich erg bewust van. Bij de Van Rosmalen Kliniek draait het daarom ook om het totaalplaatje. Elke behandeling wordt op maat uitgevoerd waarbij er naar het gezicht als geheel wordt gekeken om de mooiste en meest natuurlijke resultaten te behalen.

Combinatiebehandelingen voor het beste resultaat
Geen huid is hetzelfde en elke huid en huidzone heeft andere behoeftes of probleemgebieden. De huidtherapeuten van de Van Rosmalen Kliniek geloven daarom dat de beste resultaten bereikt worden met een combinatiebehandeling op maat. Of het nou gaat om fijne lijntjes op het voorhoofd, grove poriën op de kin of overtollig pigment rondom de ogen. Bij een combinatiebehandeling bij één van de huidtherapeuten wordt elke zone van de huid met verschillende technieken apart behandeld voor het mooiste resultaat.

 

Een mooie huid begint thuis
Op webshop.vanrosmalenkliniek.nl kun je terecht voor de huidverzorgingsproducten waar er in de kliniek ook mee gewerkt wordt. Deze cosmeceuticals pakken specifieke huidproblemen effectiever aan dan de meer gangbare cosmeticaproducten en bevatten hoge concentraties werkzame ingrediënten, zoals Glycolzuur, Hyaluronzuur en Retinol.

 

Van Rosmalen Kliniek Rotterdam
Wijnhaven 31 B
010 341 16 25

Van Rosmalen Kliniek Nijmegen
Prins Bernhardstraat 2
024 7411 000