Enigszins verscholen in de waanzin van de binnenstad ligt Sense of Dubai. Een heerlijk geurende oase waar je als parfumfanaat ten minste een keer geweest móét zijn. 

De prachtige winkel in de Van Oldenbarneveltstraat is volledig gewijd aan high-end niche parfums op oliebasis. Bij Sense of Dubai vind je geen dertien-in-een-dozijn-exemplaren, maar exclusieve flesjes gevuld met nóg exclusievere aroma’s. Het assortiment is het resultaat van een voortdurende jacht op geuren die je meenemen naar de rijkdom en extravagante weelde van parfumhuizen uit Dubai, Frankrijk en Italië. Complex, rijk en een tikkeltje mysterieus.

Niet alleen de dames- en herenparfums bij Sense of Dubai zijn bijzonder, ook de service is one-of-a-kind. Met een persoonlijk geuradvies gidst het personeel je door het overweldigende, met zorg geselecteerde aanbod. Hierdoor ben je verzekerd van een zuivere kwaliteitsgeur die lang houdt en perfect bij jou en je huid past. Of bij je interieur; Sense of Dubai is ook gespecialiseerd in geuren voor je huis. 

Bezoek Sense of Dubai, prikkel je zintuigen en gun jezelf – of iemand anders – het neusje van de zalm! 

 

Van Oldenbarneveltstraat 97
3012 GS Rotterdam
010 236 71 17

www.senseofdubai.com