Vrienden van de ideale smaak
Beneluxe Vodka begint met de zoektocht van drie vrienden. Alle drie liefhebber. En geen van drieën overtuigd dat ze de Ideale vodka al hebben ontdekt. Hun zoektocht brengt hen naar Rotterdam. Dáár, in een van de oudste distilleerderijen van Nederland, begint het proces van fermenteren, proeven, zuiveren, verfijnen. Elke keer opnieuw. Tot op een dag drie liefhebbers één conclusie trekken: de Ideale vodka bestaat. Beneluxe is born.

Beneluxe Vodka. Pure class
Wat hún vodka anders maakt, blijft voor altijd geheim. Wat niet geheim is, is het resultaat. Proef. En proef de zachte smaak, de smaak die het gebruik van zongerijpt graan verraadt. Water is voor Beneluxe pas goed genoeg als het osmosewater is.
En eeuwen van distilleren hebben precies die finesses opgeleverd die een vodka een boost in smaak kunnen geven. Pas na 30 dagen is de fles het eindstation.

Gun Beneluxe Vodka het gezelschap van glinsterend ijs. Begin ermee als basis voor een hemelse cocktail. En drink nooit meer zomaar een vodka, maar drink het als luxe. Beneluxe.

www.beneluxevodka.com
info@beneluxevodka.com
Instagram: beneluxevodka