Wij staan voor persoonlijke aandacht, resultaat-gerichte professionele behandelingen met een optimale ontspanning en een heerlijke beleving. Eén adres voor een stralende schoonheid. Onze salon in Krimpen aan den IJssel biedt u alles wat te maken heeft met schoonheid en genieten: wij hebben verstand van en gevoel voor huid en haar. En verwennen u graag van top tot teen!

HAIR

Bij Bella Ricci draait alles om u! Onze vakkundige haarstylisten krijgen regelmatig training op gebied van styling, kleur- en kniptechnieken. Wij werken met professionele producten van Redken en volgen de laatste trends en ontwikkelingen op de voet. In onze gezellige kapsalon nemen wij de tijd voor u, krijgt u goede adviezen van uw kapper en creëren de best passende look. 

SKIN

De schoonheidsbehandelingen van Bella Ricci laten u van top tot teen laten stralen. Onze gediplomeerde en ervaren schoonheidsspecialistes werken met de hoogwaardige huid-verbeterende producten van Cenzaa. Zo bieden wij u een breed en gevarieerd aanbod in gezichtsbehandelingen. Voor de gezichtsbehandelingengebruiken wij in de schoonheidssalon de nieuwste apparatuur. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een nagelbehandeling zoals gellak of acryl, waxbehandelingen,wimperextensions of een massage. Bekijk onze SKIN pagina voor het exacte aanbod.  

Haarwerken

Miranda lianne en annerieke hebben bella ricci uitgebreid met een haarwerksalon. In de salon adviseren we vrouwen die te maken krijgen met tijdelijke of langdurige haaruitval. Tijdens het proces van haaruitval is het voor veel vrouwen belangrijk om er goed uit te blijven zien. Naast haarwerken, pruiken en haarstukken kunnen wij u ook adviseren over een alternatieve hoofdbedekking. Samen met u zoeken wij naar de best passende oplossing. Ingang van deze salon in aan de achterkant van ons pand. Zo bieden wij u privacy.

We zijn een sehm gecertificeerd bedrijf en nemen ook uw declaratie uit handen. 

Alles is mogelijk bij Bella Ricci! Wat dacht u van een heerlijke verwenmiddag met vriendinnen, moeder of zus, een make-up workshop, stijladvies of een kleurenanalyse? Ook organiseren wij ‘seizoensevents’ waarbij interessante partijen u de nieuwste trends en hipste looks laten ontdekken. Om alle aangeboden arrangementen compleet te maken is het mogelijk om een uitgebreide lunch, high-tea of high-wine te reserveren. 

 

Bella Ricci Haarmode
Parkzoom 26
2922 CT Krimpen aan den IJssel
0180 551 164

www.bellaricci.nl