Ooit topstylist bij gerenommeerde salons en leidende salonmerken, vandaag de dag aan de leiding van zijn éígen haarparadijs – Ali’s Allurette is passie, talent, dynamiek en vakmanschap.

Allurette creëert! Het team van kappers, stylisten en kleurspecialisten heeft een enorme diversiteit aan knip-, kleur- en stylingtechnieken in de hand, werkt uiterst nauwkeurig en stopt pas als het gewenste resultaat is bereikt. Met iconische kapsels in alle denkbare stijlen – voorzien van extreme of klassieke vormen – als resultaat. 

Authentic Beauty Concept, American Crew, en Schwarzkopf Professional – optimale kwaliteit en gezond haar wordt gewaarborgd door enkel gebruik te maken van hoogwaardige producten en salonbehandelingen die passen bij je haartype en beoogde uitstraling. Omdat Ali weet dat alleen het beste een effectief en duurzaam resultaat oplevert. 

Ali’s toonaangevende visie en geweldige vaardigheden maken hem tot een van de meest invloedrijke en gewilde haarstylisten van Nederland. Niet gek dat zijn salon óók tot de allerbeste behoort. Ontvlucht de dagelijkse sleur, onderga bij Allurette een uitzonderlijke salonsensatie en geniet van het mooiste haar dat je ooit hebt gehad!

 

Scheepstimmermanslaan 25a
3016 AD Rotterdam
010 230 76 51

www.allurette.nl
info@allurette.nl