Sinds januari is Cotazur gevestigd op een geweldige locatie in het voormalige Boerengat aan de Oostzeedijk. Cotazur is écht een combinatie geworden van ‘Best of Both Worlds’;  superlekker koken door Lars en zijn team zoals je van Rosso gewend bent, en net zo relaxed als het voormalige Boerengat!

Cotazur is er voor iedereen, de hele dag! Daarom introduceren zij ons vernieuwde lunch concept: op de lunchkaart staan meer salades, broodjes en sandwiches. Denk aan salade gravad lax, een heerlijke Dubbel D hamburger op brioche, de Cotazur Clubsandwich met pastrami, een broodje ‘warm vlees’ en fish&chips.

’s Avonds proef je bij Cotazur in volle glorie van de fijne bistrotrend: de dinerkaart bestaat uit foodsharing-gerechtjes om samen van te genieten! Helemaal in combinatie met de fantastische wijnen, gaat een tafeltje vol met Cotazur-gerechten in klein formaat nooit vervelen!

Over kleine gerechtjes gesproken.. Nieuw is ook de All Day Pinchos bar! De hele dag door kun je de lekkerste pinchos (€ 2,50 per pincho) bestellen. Ze staan op de bar voor je klaar, uiteraard vers bereid. Smaken de broodtapas naar meer? Onze pinchos zijn ook te bestellen voor privé feestjes, borrels en andere gelegenheden waar een lekker hapje bij past!

 

Oostzeedijk 272
3063 CA Rotterdam
010 225 07 05

www.cotazur.nl