Een knisperend kampvuur en heerlijke muziek, het blijft een gouden combinatie. Dit idee, uiterst elegant uitgevoerd in uw eigen huis. Van Roon Haarden en Kachels & zusterbedrijf NextHifi, sfeermakers pur sang, maken dit mogelijk.

 Van Roon Haarden en Kachels
Vanuit de focus op nuttig en milieubewust stoken, voorziet van Roon Haarden en Kachels al sinds 1986 menig huishouden in de regio van prachtige kwaliteitshaarden en dito -kachels. Niet vreemd; met jarenlange ervaring kent de wereld van haarden en kachels voor dit familiebedrijf immers geen geheimen. In de luxe ingerichte showroom kunt u vrijblijvend kennis maken met het specialisme en u uitgebreid laten adviseren.

Dat is maar goed ook. Want met een assortiment dat bestaat uit verschillende typen haarden en kachels in talloze uitvoeringen, kunt u bij het oriënteren op uw droomhaard of – kachel hoogstwaarschijnlijk wel wat hulp gebruiken. Van Roon levert en plaatst exclusieve houtkachels, moderne gashaarden, haarden die branden op bio-ethanol, waterdamp haarden van onder andere Afire en vele andere sfeermakers. Hecht u grote waarde aan duurzaamheid? Dan is een luxe pelletkachel misschien wel iets voor u. Waar u ook voor kiest, van Roon Haarden en Kachels staat garant voor service, kwaliteit en betrouwbaarheid en realiseert (indien gewenst) het project nog vóór de herfst weer begint. Zo weet u zeker dat u er tijdens de donkere maanden weer warmpjes bij zit! En als u dáár nog niet helemaal warm voor loopt, klinkt het volgende u misschien als muziek in de oren..

 

NextHifi
Ervaren wat goed geluid kan doen en uw woongenot optimaliseren? Al dan niet in combinatie met een haard of kachel, levert NextHifi luidsprekers, hi-fi, streaming-audio van diverse high-end merken. Muziek luisteren zoals het ooit is bedoeld, vakantiefoto’s streamen richting je smart tv of de allernieuwste films kijken in uw eigen thuisbioscoop: de mogelijkheden zijn eindeloos. NextHifi werkt samen met specialisten op het gebied van akoestiek, e-installaties, verlichting, interieurbouw, IT en automatisering en laat zich graag uitdagen met uw project!

Vuur en Klank: een gouden combinatie. Bezoek de showroom tijdens openingstijden, of maak direct een afspraak voor een uitwerking van de mogelijkheden en een gespecificeerde offerte.

 

Premium verkooppunt:

Van Roon haarden en kachels
Hofweg 10
3208 LE Spijkenisse
0181 630 726

www.a-fire.nl