Wij ontwerpen, maken en installeren complete interieurs voor woonhuizen en bedrijven. Van fauteuil, keuken, of vergadertafel, tot lichtplan, deuren, of kasten op maat. Hoogwaardig kwaliteitsproducten, want wij houden van kwaliteit. Van echt, eerlijk, sfeervol en betrouwbaar. Van mooie dingen bij elkaar laten passen. In hoe wij ontwerpen en produceren én in onze keuze voor duurzame materialen.

Wat ons betreft maken we de wereld elke dag een stukje mooier.

Wood Creations is in 2005 door ons, Maarten van den Burg en Maurice Robers, vrienden en bevlogen vakgenoten, opgericht vanuit de wens echt mooi en duurzaam meubilair te leveren. Vakwerk dat al snel zichzelf verkocht. Binnen twee jaar groeide onze meubelmakerij uit zijn jasje.

Wij verhuisden naar een groter pand en ontwikkelden grotere plannen. Wat ons betrof mocht de volledige woon- en werkomgeving mooi en duurzaam ingericht worden. We gingen op zoek naar meubelmakers, stoffeerders en betrouwbare leveranciers die onze visie op kwaliteit deelden.Dankzij hen en de gunning van een trouwe klantenkring is het ons gelukt!

Vandaag is Wood Creations een bloeiend bedrijf met een enthousiast vakbekwaam team dat zich zes dagen per week inspant om de wereld een stukje mooier te maken.

Een bedrijf met hart voor huis en haard!

Zekkenstraat 78
3151 XP Hoek van Holland
0174 422 200
www.woodcreations.nl