“Wij verbinden stenen met mensen en dat moet goed gaan”

 

“Een woning kopen is de grootste aankoop in je leven. Dat moet goed gaan. Het moet de juiste keuze zijn, voor jou, in jouw situatie. Zeker in deze krappe woningmarkt waar het aanbod zeer beperkt is en de vraagprijzen overschreden worden. Dan moet je snel beslissen. Dan heb je een makelaar nodig die gespecialiseerd is, dit gebied kent en jarenlang ervaring heeft. Maar vooral een makelaar in wie je vertrouwen hebt. Dan gaat het samen lukken”, zo stelt mededirecteur Ingrid Velthaak-Keijzer, NVM registermakelaar/taxateur als haar gevraagd wordt wat de rol van de makelaar inhoudt in de huidige markt.

 

Beheerst, bekwaam en betrouwbaar

“Het is niet alleen voor de aankoop, of het zoeken naar een woning, of de waardebepaling aan te raden een goede NVM makelaar in de arm te nemen. Dat raden we natuurlijk ook aan bij de verkoop van de woning.  Voor zowel aankoop als verkoop geldt dat het traject vooral zorgeloos moet verlopen.”

“Natuurlijk kom je obstakels tegen, maar door het vertrouwen in elkaar, en in de expertise van de makelaar gaat ons dat samen zeker lukken. Wij laten ons niet gek maken door de markt. Integendeel, we zijn op alles voorbereid en denken een paar stappen vooruit. Wij verbinden stenen met mensen en mensen zijn in deze zin het allerbelangrijkste”, aldus Ingrid die zich met partner Koos Velthaak niet alleen op de particuliere markt begeeft.

 

Van persoon naar bedrijf

Voor professionele beleggers verkoopt Velthaak & Keijzer woningportefeuilles en adviseert bij aankoop van beleggingsobjecten. Ook het uitponden van woningblokken is één van de expertises.

 

adres

Overschiese Dorpsstraat 30
3043 CS Rotterdam
010 233 02 02

www.venk.nl

info@venk.nl