Verfijnde smaken, structuren en presentaties: de Spaanse keuken behoort zonder twijfel tot de meest interessante ter wereld. Om te proeven van deze fijne eetcultuur hoef je sinds kort de stad niet meer uit; Bij Tio Paco in Hillegersberg draait alles om pinchos’s, tapas en Spaanse dranken!

Met een traditioneel interieur, fijne gitaarmuziek en onweerstaanbare geuren dompelt Tio Paco je al bij binnenkomst onder in een bad van authentieke Spaanse sferen. En dan hebben we het nog niet eens over het verrukkelijke eten gehad. Het restaurant voert je met overvolle schaaltjes en goed gevulde planken langs verschillende culinaire hoogtepunten die het mediterrane land rijk is. Uitsluitend bereid volgens authentieke receptuur en van de allerhoogste kwaliteit, kun je van de deelbare gerechtjes geen genoeg krijgen.

Goed om te weten dat je bij Tio Paco voor een vast bedrag van slechts €21,95 onbeperkt geniet van patatas bravas, croquetas, gedroogde hammen en talloze andere tapas! Viva la vida dus, vooral begeleid met een goede Spaanse wijn of Mahou biertje. Of ga voor shapas, en ontdek de ultieme combinatie van sherry en tapas.  

Niet te vergeten dat borrelen aan de pinchobar ook tot de mogelijkheden behoort. Reserveer een tafel of kom langs; niets dat het typisch Spaanse gevoel dan nog in de weg staat!

 

Kerkstraat 6-8a
3054 NC Rotterdam
010 203 45 16

www.tiopaco.nl
info@tiopaco.nl