Vaarwel doffe teint, harige ledematen, grove poriën, ingegroeide haartjes, een bikinilijn met stoppels en andere – verre van charmante – schoonheids-kwaaltjes. Aju scheren, plukken, epileren of de hel die waxen heet. Toegegeven: het klinkt als een sprookje. En toch, er is een weg naar een gave, glowy huid en een definitief scheer-, wax-, en haarvrij bestaan. Welkom bij The Laser Bar!

The Laser Bar is de eerste en enige kliniek in Nederland die op het gebied van laserontharing alle golflengtes aanbiedt. En dat is bijzonder, maar ze weten hier dan ook bijzonder goed waar ze mee bezig zijn. De comfortabele, veilige en doeltreffende ontharings- en huidverbeterende behandelingen (waaronder microneedling en mesotherapie) worden uitgevoerd met apparatuur waarvan de resultaten wetenschappelijk zijn aangetoond, zoals de Lumenis Lightsheer en Candela Gentlemax Pro. Dit, in combinatie met de medisch-cosmetische producten van Toskani en de expertise van de professionals, maakt dat The Laser Bar je stoutste verwachtingen overtreft. 

Gloednieuw bij The Laser Bar is het LED-masker van Déesse! Deze bijzondere lichttherapie stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen, en bestrijdt zo in het oog springende huidaandoeningen als acne, littekens en rimpels.

Behandelingen bij The Laser Bar

• Behalen zeer goede resultaten op ontharing- en huidverbeteringsvlak
• Van licht tot donker: geschikt voor alle huidtypen
• Advies, behandeling en begeleiding gegeven door gediplomeerde professionals
• Zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en ANBOS
• Voldoen aan alle eisen van de zorgverzekeraar (ter declaratie)

Ben jij de stralende factor deze feestdagen? Maak dan telefonisch of online een afspraak voor een kennismakingsgesprek of behandeling. En wie nog in 2019 een behandeling boekt bij The Laser Bar, maakt in een eenmalige sessie gratis kennis met alle voordelen van LED-therapie!