Wat zou het toch heerlijk zijn om iedere dag fantastisch te beginnen én te eindigen. Goed nieuws: dat kan! Twee generaties, twintig jaar ervaring en ontelbare mogelijkheden om luxe design badkamers te creëren. Ziehier: Stone Company. 

De mannen van Van Wijck zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van unieke sanitairprojecten. De combinatie van hun passie en vakmanschap, de meest exclusieve materialen en jouw woonwensen mondt uit op maatwerk dat tot ieders verbeelding spreekt. 

Alleen al de webshop is een grote bron van inspiratie. Om nog maar te zwijgen over de showroom, waar je de talloze projecten met hun bijzondere details en technische hoogstandjes met eigen ogen kunt bewonderen. Om te voorkomen dat je verdrinkt in deze tsunami van luxe badkamerinspiratie, maakt Stone Company het mogelijk om door het 3D-ontwerp van de – voor jou net ontworpen- droombadkamer te lopen, nog voordat je ook maar enige investering hebt gedaan. Een unieke ervaring en een optimaal beeld van je toekomstige badkamer, mogelijk gemaakt door het Virtual Reality-concept.

Steengoed advies, legio aan mogelijkheden en jouw unieke badkamer van de toekomst. Een badkamer van Stone Company, daar ga je voor!

 

adres

Hakgriend 46
3371 KA Hardinxveld-Giessendam
010 285 75 78

www.stonecompany.nl
projects@stonecompany.nl