Verzorgd personeel is hèt visitekaartje voor uw onderneming. Wij denken hierin graag met u mee. Onze collectie voor dames en heren is stijlvol, trendy en modieus. Wij letten graag op de kleinste details, zoals vormgeving, eigenschappen van het doek, de pasvorm, accessoires, knopen, etc. Er is veel te bieden op het gebied van vakkundige kleding voor al uw medewerkers.

Wij stylen al sinds 1993 veel beroepsgroepen zoals horeca, receptionistes, chauffeurs, uitvaart­verzorgers, maritiem, beveiligers, technisch en medisch personeel. Naast de vele standaardcollecties, uit voorraad leverbaar, zijn wij gespecialiseerd in het begeleidingstraject bij de ontwikkeling van een eigen kledinglijn voor uw bedrijf. Ook als het om kleine aantallen gaat.

Indien gewenst kunnen we alle kledingstukken op maat maken in eigen atelier. Tevens beschikken wij over eigen transfer- en borduurmachines voor het aanbrengen van bedrijfslogo’s. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact, een vakkundige maatopname, uitstekende service en een punctueel gegevensbeheer voor eventuele nabestellingen.
Heeft u interesse in een vrijblijvende kennismaking? Dan zorgen wij graag voor een hapje en drankje, een goed gesprek en een inspirerend en verrassend voorstel. Dit kan bij ons in Barendrecht of op iedere door u gewenste locatie.

Augustapolder 10
2992 SR Barendrecht
010 455 43 33
www.stahlie.com