Carnivoren van Rotterdam, mogen we jullie aandacht? Rodeo Grill Restaurant – ongetwijfeld het beste steakhouse van de stad – heeft een flinke upgrade ondergaan. Nog meer Latijns-Amerikaanse vibes, nog meer zitplaatsen, en vooral: nog meer vlees!

Bij dit charmante restaurant op de Kop van Zuid doen ze al jaren waar ze het allerbeste in zijn: het vertegenwoordigen van de swingende Latijns-Ameri-kaanse keuken. Stevig, sappig en subliem gebakken, garandeert Rodeo dat je nergens anders in de stad een betere steak eet. Het vlees is afkomstig van runderen die ongestoord grazen op de Argentijnse pampa en enkel natuurlijke voeding krijgen. En dat zie, ruik en proef je! Bestel een botermalse Tenderloin Steak, de Mixed Grill of pak uit met de Ribeye Wagyu A5. 

Er is echter geen enkele reden om de rest van de menukaart te laten voor wat het is. Hoewel gegrild vlees de boventoon voert, staan er ook visgerechten, tapas, gezonde salades en Mexicaanse fajitas op de kaart. Nog iets dat beslist niet mag worden vergeten is de vernieuwde wijnkaart, die een diner bij Rodeo Grill Restaurant pas écht compleet maakt.

Wat rest is het bemachtigen van een zitplaats in het onlangs verbouwde en uitgebreidde Rodeo. Reserveer telefonisch vanaf 15:00 uur, of verzeker jezelf en je geliefden van een plekje via de website. Maar pas op, heb je eenmaal je tanden gezet in een steak van Rodeo Grill, dan laat dit restaurant je niet meer los.

 

Adres

Otto Reuchlinweg 1002
3072 MD Rotterdam
010 341 11 27

www.restaurant-rodeo.nl
rotterdam@restaurant-rodeo.nl