pr-fitzgerald7

Restaurant Fitzgerald is een prachtige culinaire wijnbestemming in hartje Rotterdam. Gastheer Danny Gonzalez, had als doel voor ogen: een restaurant met een kwaliteitskeuken, wijnen uit de hele wereld én met een internationale sfeer. Inmiddels is het restaurant bekroond met een Michelinster en heeft het de ‘Best of Award of Excellence’ voor haar wijnkaart gekregen. Het bezit een fraaie private dining, een ruime bar en een gigantische binnentuin waardoor Fitzgerald niet meer weg te denken is uit de stad. 

Het grootstedelijk interieur gecombineerd met vintage klassiekers geeft Restaurant Fitzgerald een warme en huiselijke sfeer. Een plek waar internationale gasten en Rotterdammers elkaar kunnen ontmoeten. Een restaurant waar met veel passie en aandacht voor detail, gewerkt wordt om de gast net dat beetje extra te kunnen bieden. Chef Remco Kuijpers serveert culinaire verrassingen met veel smaak en groenten en fruit spelen hierbij geen bijrol. De liefde voor de combinatie van wijn en spijs is groot; de wijnkaart biedt daarbij keuze uit meer dan 1000 verschillende wijnen. Een aanbod dat vrijwel nergens anders in Nederland te vinden is. 

De grote schrijver Francis Scott Key Fitzgerald –waar het restaurant naar vernoemd is- heeft het bij het juiste eind: ‘Too much of anything is bad, but too much Champagne is just right’. 

Restaurant Fitzgerald biedt u de gelegenheid in de avond gebruik te maken van de privé garage Blaakhaven naast ons pand; kijk op onze website voor de gebruikstips

 

adres
Gelderseplein 49
3011 WZ Rotterdam
010 268 70 10
www.restaurantfitzgerald.com