Een oude schuur, dat is waar het avontuur van Joop en Arie Paul begon. Ruim vijftien jaar later staan de gebroeders Paul sterker dan ooit. Zo is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot de grootste speler op het gebied van kozijnen, zonweringen en overkappingen in de regio, én mochten de twee vorig jaar nog de Z&R Vakprijs ‘Dealer van het Jaar’ in ontvangst nemen. Paul & Paul, we kunnen er simpelweg niet omheen!

 

Paul & Paul is specialist in het veraangenamen van wooncomfort. Het ambitieuze familiebedrijf levert en monteert een totaalassortiment van kozijnen, zonweringen en overkappingen aan zowel de particuliere als de zakelijke markt. Enkel van gerenommeerde merken. Paul & Paul staat immers voor comfort, bedieningsgemak en duurzaamheid.

 

Eerst zien, dan geloven? Het uitgebreide aanbod kan in de showrooms worden bewonderd én gedemonstreerd. Op maar liefst drie vestigingen staan de vakmensen van Paul & Paul klaar voor het geven van gedegen advies en het showen van alle innovaties in de markt. Om uiteindelijk iedere wens te vertalen naar een prachtig eindproduct; geleverd en gemonteerd. Bij Paul & Paul is niets te gek!

 

adres

Weg en Bos 107
2661 DM Bergschenhoek
010 524 90 40

www.paulenpaul.nl
info@paulenpaul.nl