MARA Restaurant

Bij MARA kies je van de uitgebreide à la carte kaart de gerechten die jou aanspreken. Chef-eigenaar Florian van Dillen kookt met de klassieke Franse keuken als basis. We werken ambachtelijk en maken alles zelf, van het brood op tafel tot de madeleines bij de koffie. Met producten van topkwaliteit serveren we elegante, niet te zware gerechten die zonder veel poespas op het bord komen.

Kies een fles wijn van de goed gesorteerde wijnkaart, waarop onder meer een mooie selectie wijnen uit de Bourgogne en Toscane, wijnen die goed passen bij de kookstijl van Florian van Dillen. Doordat we werken met het Coravin-systeem kunnen we veel wijnen per glas aanbieden.
Bij mooi weer is het heerlijk toeven in de beschutte stadstuin aan de achterzijde van het restaurant. Het is een unieke plek in de stad waar je in alle rust comfortabel van je maaltijd geniet.

ON THE ROCKX bar

James Bond meets Rotterdam. ON THE ROCKX combineert internationale allure met klassieke elementen zoals het prachtige plafond met ornamenten en kroonluchters. In de toegankelijke bar met comfortabele stoelen kun je terecht voor een glas wijn, een cocktail met een lekkere bite, een goede kop koffie of een biertje aan de bar.

Private dining, feest en borrel

By FLIPP biedt diverse mogelijkheden voor besloten lunches, diners, feesten, borrels, verjaardagen, jubilea en presentaties voor privé en zakelijke gelegenheden.
De af te sluiten private-dining-ruimte is geschikt voor maximaal 24 personen.
Daarnaast zijn ON THE ROCKX en MARA in zijn geheel af te huren en is ook onze prachtige beschutte stadstuin een geweldige locatie voor een feest.

Trouwen

By FLIPP is als officiële trouwlocatie uitstekend geschikt voor je complete huwelijksdag. Van gastenontvangst tot huwelijksvoltrekking, lunch of diner, feest of receptie, alles is bij ons onder één dak te vinden, inclusief omkleedruimte.
Naast ON THE ROCKX, MARA en de private-dining-ruimte is ook onze prachtige beschutte stadstuin beschikbaar voor een onvergetelijke trouwdag.

Van Vollenhovenstraat 19
3016 BG Rotterdam
010 720 09 33
www.byflipp.nl