Lacar Automobile, gevestigd in Ridderkerk, heeft sinds zijn oprichting in 2005 een indrukwekkende reputatie opgebouwd als premium dealer van exclusieve gebruikte auto’s. Gespecialiseerd in topmerken zoals BMW, Mercedes Benz, Audi en Porsche, biedt Lacar een uitgelezen selectie van hoogwaardige voertuigen die de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende autoliefhebbers overtreffen.

Onlangs heeft Lacar een prachtige nieuwe showroom geopend, die de klanten een nog betere ervaring biedt bij het verkennen en kiezen van hun droomauto. De moderne en stijlvolle showroom weerspiegelt de luxe en kwaliteit van de auto’s die Lacar aanbiedt.

Naast de verkoop van exclusieve auto’s biedt Lacar ook uitstekende onderhouds- en servicefaciliteiten. Klanten kunnen erop vertrouwen dat hun waardevolle voertuigen in de bekwame handen zijn van het toegewijde technische team van Lacar, dat ervoor zorgt dat elke auto in topconditie blijft.

Lacar Automobile blijft een synoniem voor klasse, service en vakmanschap in de wereld van exclusieve auto’s, en hun nieuwe showroom getuigt van hun voortdurende toewijding aan het leveren van uitmuntendheid aan hun gewaardeerde klanten.

Hebben wij uw droomauto niet, dan importeren wij hem graag, dit is één van onze specialismen. 

Bezit u reeds een auto en op zoek naar een goed adres voor reparatie en onderhoud? Wij helpen u graag!

Havenkade 3
2984 AA Ridderkerk
0180 42 49 50
www.lacarautomobile.nl